Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Projektledare för den Norska marknaden

Vi expanderar och söker ytterligare en Projektledare för den Norska marknaden med placering i Växjö eller Karlstad

I rollen som projektledare på Balco kan du räkna med varierade, stimulerande och fartfyllda dagar. Du driver flera parallella projekt där du ansvarar för hela genomförandeprocessen, från planering och uppstart fram till färdigt projekt och slutbesiktning. Det är du som driver projektet med fokus på nöjd kund och hänsyn till ekonomi, tid och kvalitet. Din roll innebär många kontakter både internt och externt och du ansvarar för att samordna konstruktion, produktion, logistik och montage. Det är du som tar beslut om olika åtgärder i dina projekt samt säkerställer att vi uppfyller kraven enligt de regelverk som gäller för våra projekt.

I uppgifterna ingår även viss kalkylering och externa upphandlingar samt att bistå våra säljare med teknisk och ekonomisk information. De balkongprojekt du driver, som i huvudsak är renoveringsprojekt mot bostadsrättsföreningar men även nybyggnation, är både utmanande och stimulerande. Storleksmässigt varierar projekten vanligtvis mellan ca 10-50 MSEK.

På de byggarbetsplatser där dina projekt äger rum kommer du att ha en förlängd arm i form av en platschef, som ansvarar för montaget och de dagliga frågorna. För att följa upp projektets utveckling och delta på byggmöten, kommer du att behöva besöka projekten kontinuerligt under byggfasen. Detta gör att tjänsten innebär en del resor med övernattning, vilka du flexibelt planerar efter behov.

För att trivas i rollen som projektledare är du driven, engagerad och behärskar det administrativa arbetet väl. Du trivs med att bygga kundrelationer, tar stort ansvar och har ett sinne för ekonomi och affärer. Som person är du strukturerad, självständig och lösningsfokuserad. Din omgivning uppskattar dig för ditt sätt att samarbeta, din prestigelösa framtoning och ditt positiva förhållningssätt. Du trivs bäst när det är du själv som håller i rodret och i stor utsträckning påverkar projektets riktning. Begreppet ”entreprenör” stämmer väl med din personlighet.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som till exempel platschef, projektledare, arbetsledare, montageledare eller motsvarande och då gärna inom byggbranschen. Har du en utbildning med inriktning mot bygg är det meriterande men inget krav. Har du dessutom ett brinnande intresse för byggbranschen med allt vad det innebär i planering, struktur, ordning och reda, ett ekonomiskt sinne samt en förmåga att få personer med dig, då har vi kanske drömjobbet för dig.

Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett av Växjös mest expansiva företag. Balco kännetecknas av ett öppet arbetsklimat, god gemenskap, korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter.

Ansökan
Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Affärschef Norge, Jan Brorsson, på telefon 0708-45 10 67. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”Projektledare Norge”. Sista ansökningsdag är 2021-12-12. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.   

Välkommen med din ansökan!