Menu

Projektledare för den norska marknaden med placering i Växjö

Vi söker Projektledare för den norska marknaden med placering i Växjö.

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Huvudkontor ligger i Växjö och vi har dotterbolag i Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland. Vi är 400 medarbetare och omsätter ca 1 Mdkr. Produktionen sker vid huvudkontoret i Växjö, i en produktionsprocess som är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001.

I rollen som projektledare på Balco kan du räkna med varierade, stimulerande och fartfyllda dagar. Du driver flera parallella projekt där du ansvarar för hela genomförandeprocessen, från planering och uppstart fram till färdigt projekt och slutbesiktning. Det är du som driver projektet med fokus på nöjd kund och hänsyn till budgetramar, tid och kvalitet. Din roll innebär många kontakter både internt och externt och du ansvarar för att samordna konstruktion, produktion, logistik och montage. Det är du som tar beslut om olika åtgärder i dina projekt samt säkerställer att vi uppfyller kraven enligt de regelverk som reglerar våra projekt.

I uppgifterna ingår även viss kalkylering och externa upphandlingar samt att bistå våra säljare med teknisk och ekonomisk information. De balkongprojekt du driver, som i huvudsak är renoveringsprojekt mot bostadsrättsföreningar, är både utmanande och stimulerande. Storleksmässigt varierar projekten vanligtvis mellan ca 3-50 MSEK. Som projektledare besöker du kontinuerligt de byggarbetsplatser där du driver entreprenaden, då i huvudsak på den norska marknaden, vilket innebär en hel del resor med övernattning.

För att trivas i rollen som projektledare är du driven, engagerad och behärskar det administrativa arbetet väl. Du trivs med att bygga kundrelationer, tar stort ansvar och har ett sinne för ekonomi och affärer. Som person är du strukturerad, självständig och lösningsfokuserad. Din omgivning uppskattar dig för ditt sätt att samarbeta, din prestigelösa framtoning och ditt positiva  förhållningssätt. Du trivs bäst när det är du själv som håller i rodret och i stor utsträckning påverkar projektets riktning. Begreppet ”entreprenör” stämmer väl med din personlighet.

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund, gärna med några års erfarenhet som till exempel platschef, projektledare, arbetsledare, montageledare eller motsvarande, gärna inom byggbranschen. Har du en utbildning med inriktning mot bygg är det bra men inget krav, viktigast är ditt intresse för byggbranschen. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Office-paketet. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett utvecklande jobb i ett av Växjös mest expansiva företag. Balco kännetecknas av ett öppet arbetsklimat, god gemenskap, korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter.

Ansökan

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Affärschef Jan Brorsson på telefon 0708-45 10 67 alternativt Personalspecialist Annelie Blomstedt på telefon 0470-533 006. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”Projektledare Norge”. Sista dag för ansökning är 2019-08-18. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
 

Välkommen med din ansökan!

Låt oss berätta mer om Balcos lösningar

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Vill du veta mer om våra inglasade och öppna balkonger? Kontakta oss