Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Platschef för balkongmontage / totalentreprenad i Sverige


I tjänsten som Platschef blir din uppgift att planera, koordinera och styra tilldelad arbetskraft ute på våra entreprenader. Du planerar avrop från egen produktion samt från externa leverantörer och är delaktig på byggmöten och besiktningar. I jobbet ingår att ansvara för att montage sker enligt ritningar och anvisningar, att säkerhetsföreskrifter, lagar och riktlinjer efterlevs. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra projektledare som du driver projektet tillsammans med.

Tjänsten är placerad efter projekt vilket gör att din arbetsplats kan vara i hela Sverige men utgår från hemmet. Du är närvarande på våra byggen från måndag-torsdag och får räkna med flera övernattningar per vecka.

Du har tidigare arbetat som platschef, arbetsledare, montageledare eller motsvarande inom byggbranschen. Du bör ha god kunskap  samt arbetat brett inom byggproduktion för att kunna koordinera de olika delarna i våra totalentreprenader. Vad gäller utbildning är det meriterande med en teknisk sådan med bygginriktning, Du bör även ha kunskaper i engelska. Körkort är ett krav.

Som person är du drivande och initiativtagande. Du trivs i en ledande roll och har ett sinne för affärer, samtidigt som du är van att hantera personal.

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande jobb i ett expansivt företag med internationell prägel, öppet arbetsklimat, korta beslutsvägar, frihet under ansvar och goda karriärmöjligheter.

Ansökan
Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Johan Bengtsson på telefon 070-845 10 42. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”Platschef Sverige”. Sista ansökningsdag är 2021-12-15. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.  

Välkommen med din ansökan!