Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Platschef för våra balkongmontage i Norge

I tjänsten som Platschef blir din uppgift att planera, koordinera och styra tilldelad arbetskraft ute på våra balkongprojekt. Du planerar avrop från egen produktion samt från externa leverantörer och är delaktig på byggmöten och besiktningar. I jobbet ingår att ansvara för att montage sker enligt ritningar och anvisningar, att säkerhetsföreskrifter, lagar och riktlinjer efterlevs. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra projektledare som du även rapporterar till.

Tjänsten är placerad efter projekt vilket gör att din arbetsplats kan vara i hela Norge, du bor med fördel i närheten av Norge och utgår från hemmet. Du är närvarande på våra byggen från måndag-torsdag och får räkna med flera övernattningar per vecka.

Lämplig bakgrund är arbetsledare, ledande montör, montageledare eller motsvarande, helst inom byggbranschen. Vad gäller utbildning är det meriterande med en teknisk sådan med bygginriktning, men inget krav. Du bör även ha kunskaper i engelska. Körkort är ett krav.

Som person ska du vara drivande, initiativtagande och gilla problemlösning. Du trivs i en ledande roll och har ett sinne för affärer, samtidigt som du van att hantera personal.

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande jobb i ett expansivt företag med internationell prägel, öppet arbetsklimat, korta beslutsvägar, frihet under ansvar och goda karriärmöjligheter.

Ansökan
Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Affärschef Jan Brorsson på telefon 0708 451067. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”Platschef”. Sista ansökningsdag är 2021-11-30. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.   

Välkommen med din ansökan!