Möt våra medarbetare

En utvecklingsresa som började i produktionen

Orlando arbetar med att rita bygglov till våra projekt och med produktionsberedelser för Balcos visningsmoduler. Orlandos resa hos Balco började redan för 13 år sedan, ute i produktionen som avdelningsansvarig, han besitter därför mycket kunskap om de produkter som Balco levererar. Balco har, enligt Orlando, gett honom möjligheten att växa och utvecklas, både som medarbetare och människa.

Som säljare är man en del av hela processen

Joakim har de senaste tre åren arbetat som distriktsansvarig säljare för Västra Götaland på Balco. Det som lockar extra mycket med rollen som säljare på just Balco är enligt Joakim att man är en del av process, från första mötet till garantibesiktning. Varje enskild affär innebär nya strategier, planerande och synsätt. Joakim beskriver Balco som ett drivande företag som sätter sina egna normer på marknaden. Ett företag som gör avtryck helt enkelt.

PERSONUPPGIFTSHANTERING (GDPR)

För Balco är integritet viktigt och du som arbetssökande ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Balco är öppna och ger dig information om hur dina personuppgifter hanteras när du är arbetssökande hos oss.

Balco AB, Älgvägen 4, 352 45 Växjö, med organisationsnummer 556299-4482 (Balco) är personuppgiftsansvarig.

Läs mer om hur vi hanterar uppgifter som samlas in i samband med att du ansöker om arbete hos oss eller skickar in en spontanansökan genom att klicka här.