Menu

Bli en av oss – nu söker vi en erfaren Redovisningsekonom

Som erfaren redovisningsekonom på Balco kommer du att arbeta med företagets affärsredovisning samt upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut, med tillhörande rapportering. Du ansvarar för att redovisningsregler efterlevs, moms- och skattehantering, årsredovisning och deklarationer samt ekonomirelaterade utredningar och analyser. I rollen ingår även att vara en del av avdelningens löpande förbättringsarbete och utveckla rutiner, processer och arbetssätt.

I din roll är du en person med expertis inom området och du är van av att agera bollplank samt ge support i en dialog med övriga kollegor inom ekonomifunktionen. Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Växjö, där ekonomiavdelningen består av tio personer. Du rapporterar direkt till ekonomichefen för Balco AB.

För att lyckas i rollen och på Balco är dina personliga egenskaper viktiga och något vi lägger stor vikt vid. Du kommer in i ett bolag med ett högt tempo och är skicklig på att balansera din positiva energi med god struktur och noggrannhet. Det här är jobbet för dig som vill vara med på en expansiv resa där du kommer att få möjlighet att ta ett stort ansvar, arbeta med stimulerande arbetsuppgifter och avancera karriärmässigt.

Gällande utbildning ser vi gärna att du har en civilekonomexamen med redovisningsinriktning. Rollen kräver en gedigen teoretisk och praktisk erfarenhet av ekonomiadministrativt arbete. Det är meriterande om du har arbetat några år på en revisionsbyrå samt har erfarenhet och intresse av momsfrågor i olika länder. Dina excelkunskaper är mycket goda och du uttrycker dig väl i engelska både gällande tal och skrift.

Ansökan

Frågor gällande tjänsten besvaras av ekonomichef Linda Sundqvist på telefon 0470-533017. Ansvarig för rekryteringsprocessen är HR-chef Jesper Magnusson, som du når på telefon 0470-533141. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”Erfaren redovisningsekonom”. Sista ansökningsdag är 2018-05-13. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden. All kontakt med annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Balco Group är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Huvudkontor ligger i Växjö och vi har dotterbolag i Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Nederländerna. Vi är ca 360 medarbetare och omsätter ca 1 mdr SEK. Balco är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan oktober 2017.

Låt oss berätta mer om Balcos lösningar

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Vill du veta mer om våra inglasade och öppna balkonger? Kontakta oss