Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Bli en av oss – nu söker vi en konstruktör till vårt kontor i Växjö.

Balco Group är ett tillväxtbolag som erbjuder innovativa, patenterade och energibesparande balkong- och fasadlösningar av hög kvalitet. Våra kundanpassade produkter bidrar till en ökad livskvalitet, trygghet och värdeökning till boenden i flerbostadshus. Balco kontrollerar, genom en effektiv försäljningsprocess, hela värdekedjan – från produktion till leverans. Balco grundades i Växjö 1987 och har över 500 anställda, är marknadsledare i Norden och är verksam på ett flertal marknader i norra Europa. Omsättningen under 2020 uppgick till 1 200 MSEK. Balco Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2017.

I tjänsten som konstruktör på Balco har du konstruktionsansvar för hela våra balkongprojekt, från försäljning till slutfört montage. Det innebär främst att du gör balkonguppmätningar, tar fram kompletta ritningsunderlag i Inventor och AutoCad för produktion, tillverkning och montage, samt att du på sikt även gör hållfasthetsberäkningar. Du kommer att arbeta nära projektledare, beredare, statiker och övriga konstruktörer samt vara ett tekniskt bollplank för produktionspersonalen. Du kommer att ingå i ett team och rapportera till teknisk chef och projektledare.

Vi söker dig med relevant ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande, gärna med inriktning mot bygg eller maskin. För att lyckas på bästa sätt i din nya roll vill vi att du har minst ett par års erfarenhet av konstruktionsarbete, gärna inom bygg, anläggning eller tillverkande industri. Har du tidigare gjort statiska beräkningar är det av stort värde för oss, annars ska du ha en vilja att lära dig. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet, Inventor och AutoCad. Körkort är ett krav.

För att trivas i din roll är du driven, engagerad, ser möjligheter och tar stort ansvar. Som person är du strukturerad och självständig samtidigt som det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och ha ett prestigelöst förhållningssätt. Du är trivs i en miljö med korta beslutsvägar och högt i tak. Vi vill att du ser karriärmöjligheter och vill utvecklas hos oss.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb i ett expansivt företag med internationell prägel, snabba beslutsvägar, öppet arbetsklimat, bra introduktion och goda karriärmöjligheter.

Ansökan
Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Teknisk chef Martin Bodén på telefon 0470- 53 31 62. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”Konstruktör”. Sista ansökningsdag är 2021-09-12. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!