Menu

Språk:

Fastighet 2024 i Umeå

Träffa Balcos personal och ställ dina frågor om balkonger på Fastighet 2024 i Umeå.

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. På Fastighet 2024 berättar vi om Balcos balkongsystem som används vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Balcos breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar och kommunala bostadsbolag. Vi arbetar givetvis även med privata fastighetsägare samt arkitekter och byggherrar.

Balkonger som bidrar till ett hållbart boende

Balcos balkongslösningar ger en skyddad husfasad, minskade underhållskostnader, sänkta energikostnader, ökat bostadsvärde – och ökad trivsel hos de boende.

Träffa Balco balkonger på Fastighet 2024

En balkong är en verklig tillgång, oavsett storlek på lägenhet, eller tid på året. Att kunna öppna upp och släppa in frisk luft ger alltid en känsla av frihet. Och vad skulle sommaren i stan vara utan möjligheten att tillbringa tid med familj och vänner ute på balkongen? Även om vårt klimat inte alltid bjuder in till att sitta ute, kan man med hjälp av några varma plädar klara även kyligare väder. Med en inglasad balkong förlänger man utesäsongen betydligt.

Ett brett utbud av balkonger på Fastighet 2024

I Balcos sortiment finns ett brett utbud av balkonger, anpassade för såväl nybyggnation som renovering. När det gäller en balkongrenovering kan den nya balkongen bli större än den gamla. Självklart uppfyller Balcos produkter alla säkerhetskrav och anpassas efter de förhållanden som gäller på platsen. Balcos säljare hjälper till att hitta den perfekta kombinationen för dig, ditt hus och din förening. Träffa vår personal på Fastighet 2024 och ställ dina frågor om våra balkonger.

Välkommen till Fastighet 2024

Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Här kan du läsa mer om våra inglasade balkonger, öppna balkonger, loftgångar eller om fasadrenovering.

Balco har kontor runt om i Europa: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i Tyskland, Balco i Holland och Balco i Storbritanninen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.