Menu

Balco söker en affärsutvecklare / säljare i västra Sverige

Balco är ett tillväxtbolag som erbjuder innovativa, patenterade och energibesparande balkonglösningar av hög kvalitet. Våra kundanpassade produkter bidrar till en ökad livskvalitet, trygghet och värdeökning till boenden i flerbostadshus. Balco kontrollerar, genom en effektiv försäljningsprocess, hela värdekedjan – från produktion till leverans. Balco grundades i Växjö 1987 och har över 400 anställda, är marknadsledare i Norden och är verksam på ett flertal marknader i norra Europa. Omsättningen under 2018 uppgick till 1 058 MSEK. Balco är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Affärsutvecklare/säljare i västra Sverige

Balco befinner sig i en spännande tillväxtfas inom hyresfastigheter och nyproduktion av bostäder. Vi byter slitna balkonger och erbjuder system för balkonger inom nyproduktion. Nu söker vi en affärsutvecklare/säljare som bearbetar västra Sverige.

Arbetet med ägare av hyresfastigheter innebär att du genom regelbundna kundkontakter bearbetar befintliga och potentiella kunder. Du förstår deras ekonomi och underhållsbehov i miljonprogrammet och kan sätta dig in i deras vardag. Rollen är rådgivande och dialogen kräver ett gediget beslutsunderlag. Du leder kunden från fastställt underhållsbehov, via en analys av olika åtgärder till ett val av åtgärd och leverantör. Du stödjer din kund i förankringsarbetet internt och hos hyresgäster. Samtidigt håller du i dialogen med stadsbyggnadskontor och byggnadsnämnd. Du ansvarar även för offertarbetet.

Inom nyproduktion jobbar du med byggherre, husleverantör och byggare rörande balkongsystem.

Du tar en drivande och aktiv del i att kartlägga och bearbeta marknaden inom ditt distrikt för att rikta dina insatser på bästa sätt. Din placeringsort är flexibel.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som t ex fastighetschef, -ansvarig eller liknande. Det är meriterande om du har bra relationer med ägare av hyresfastigheter i regionen. Du bör ha goda kunskaper i fastighetsekonomi och kunna utvärdera lösningar utifrån livslängd, drift- och underhållskostnader.

Vi önskar en kollega som är självgående. En problemlösare med starkt eget driv och ett stort tålamod. Du vill växa med jobbet och vill lära dig nya saker när jobb/kund/situation kräver det. Du har en hög social kompetens, är trevlig med en förmåga att bygga långsiktiga relationer såväl internt i bolaget som externt med kund. Du är ansiktet utåt mot våra kunder och strävar efter att uppnå högsta kvalitet i ditt arbete.

Vi erbjuder dig ett stimulerande, spännande och varierande arbete med en stor frihet att kunna påverka din roll. Balco är ett expansivt företag med internationell prägel, öppet arbetsklimat, korta beslutsvägar, frihet under ansvar och goda karriärmöjligheter. Du blir del av en grupp där vi har kul och stödjer varandra för att fortsätta vår tillväxt.

Ansökan

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Affärsområdeschef, Stephan Palmgren, på telefon 0708-451 050, frågor kring anställningen besvaras av HR-specialist Jennie Ljungdahl på telefon 0470-533 024. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”Affärsutvecklare/försäljare”. Sista ansökningsdag är 2019-03-31. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Låt oss berätta mer om Balcos lösningar

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Vill du veta mer om våra inglasade och öppna balkonger? Kontakta oss