Menu

Språk:

Balco blir Östers IF:s nya dräktpartner och partner till Öster i samhället

Under säsongen 2019 kommer Balco vara representerade på Östers IF:s matchställ och även vara en partner i projektet Öster i samhället.

Balcos personalchef Jesper Magnusson säger:

”Vi kommer att gå in och bli en partner till Östers IF:s elitverksamhet. Fotbollen har en viktig roll i Växjö på flera plan, och att ha ett lag på den hösta nivån i en stad som Växjö är givet – därför ser vi fram emot att bli en del av Östers IF:s satsning på vägen tillbaka till Allsvenskan.”

Jesper fortsätter:

”För Balco är hållbarhet nära förknippat med vår produkt och affärsidé, vilket gör det extra roligt att stötta Öster i samhället, som vi anser är ett utmärkt projekt för att få ett bättre socialt hållbart samhälle i Växjö.”

http://www.ostersif.se/a/balco-ny-draktpartner

Östers IF kör mot allsvenskan!

 


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Öppna balkonger från Balco
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.