Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Huvudkontor ligger i Växjö och vi har dotterbolag i Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland. Vi är 300 medarbetare och omsätter ca 800 MSEK. Produktionen sker vid huvudkontoret i Växjö, i en produktionsprocess som är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med människor som vill växa med oss. Maila oss därför gärna ditt CV och dina kontaktuppgifter via

 jobb@balco.se

Lediga tjänster på Balco

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb i ett expansivt företag med internationell prägel, snabba beslutsvägar, öppet arbetsklimat, bra introduktion och goda karriärmöjligheter. Välkommen till oss.

Svetsare

I och med vår expansion söker vi nu ytterligare en erfaren svetsare till vårt gäng.  Dina arbetsuppgifter: Svetsa Balcos produkter i tung verkstadsmiljö.  Din profil: Du har minst 5 års erfarenhet av svetsning med WPS:er och erfarenhet av oförstörande provning. Som person är du ansvarstagande, noggrann och du har ett eget driv. Mycket goda kunskaper […]

Läs mer

Kommande event

En inglasad balkong kan bli så mycket mer än ett extra rum. Den kan vara ett sätt att spara energi, bli en del av en total fasadrenovering eller bidra till nöjdare hyresgäster med en lägre omflyttning som följd.

Läs mer

 

Referenser

Brf Liljan nr 3

Karlstad, Sverige

APM Bluszczaúska I

Warszawa, Polen

Vill du veta mer om inglasade och öppna balkonger?

Jag vill veta mer, kontakta mig.

Störst på balkonger i Europa | Balco
WordPress Lightbox