Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Huvudkontor ligger i Växjö och vi har dotterbolag i Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland. Vi är 300 medarbetare och omsätter ca 800 MSEK. Produktionen sker vid huvudkontoret i Växjö, i en produktionsprocess som är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med människor som vill växa med oss. Maila oss därför gärna ditt CV och dina kontaktuppgifter via

 jobb@balco.se

Lediga tjänster på Balco

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb i ett expansivt företag med internationell prägel, snabba beslutsvägar, öppet arbetsklimat, bra introduktion och goda karriärmöjligheter. Välkommen till oss.

Servicetekniker

Vi fortsätter att växa och söker en Servicetekniker I tjänsten som servicetekniker blir din uppgift att utifrån schema från entreprenadassistent utföra service på våra projekt. Inledande kan vara att göra en bedömning av vilka åtgärder som ska vidtas och måtta material som behöver beställas. Du närvarar även vid garantibesiktningar och åtgärdar de eventuella anmärkningar vi […]

Läs mer

Kommande event

En inglasad balkong kan bli så mycket mer än ett extra rum. Den kan vara ett sätt att spara energi, bli en del av en total fasadrenovering eller bidra till nöjdare hyresgäster med en lägre omflyttning som följd.

Läs mer

 

Referenser

Melbourne court

Chelmsford, England

Flensborggade 15

København V, Danmark

Vill du veta mer om inglasade och öppna balkonger?

Jag vill veta mer, kontakta mig.

Störst på balkonger i Europa | Balco
WordPress Lightbox