Öppna balkonger

Våra balkongräckesprodukter håller mycket hög kvalitet och möter branschens alla krav på säkerhet och funktion.

Alla våra balkongräcken kan levereras i valfri kulör, som standard enligt RAL-skalan och mot tillägg också enligt NCS. Räckesstommarna tillverkas helt i aluminium och förses sedan med olika beklädnader, allt från stuccerad aluminiumplåt, perforerade aluminiumplåtar i en mängd olika mönster, säkerhetsglas i ramar eller utan vertikala profiler med eller utan färgsättning, laminatskivor monterade i ramar finns i en mängd olika standardkulörer samt gallerpinnar för att ge en mer öppen känsla. Utöver detta erbjuder vi tilläggsprodukter såsom mellanskärmar, både brandklassade och vanliga, franska räcken och balkongtak.

Vi kan även erbjuda smidesräcken i stål för både in- och utvändiga trappor och balkongräcken.

Utöver balkongräcken tillhandahåller vi ett brett utbud av balkongtillbehör.

Balkonger & balkongräcken

Vi marknadsför, utvecklar, projekterar, producerar och utför hela balkongräckesentreprenaden till färdigt montage på de befintliga balkongerna. I vårt breda sortiment finner du allt från enklare räcken till mer komplexa och innovativa lösningar, alltid till mycket hög kvalitet. Vårt sortiment omfattar även en räckeslösning som gör det möjligt för de boende att själva påverka sin balkongmiljö. Grundprincipen är ett räcke förberett för inglasning.

Läs mer

City

Stålbalkonger är både eleganta och stilfulla i sitt uttryck. Stålbalkongen har den stora fördelen att den kan varieras i form och design, så den på bästa sätt passar fastigheten.

Stålbalkongen är inte bara det självklara valet när vi talar design. Den är i princip underhållsfri, så du ska kunna använda din tid till att umgås med familj och vänner.

Läs mer

Vill du veta mer om inglasade och öppna balkonger?

Jag vill veta mer, kontakta mig.

Störst på balkonger i Europa | Balco
WordPress Lightbox