Luckor

Vid valet av lucka är det viktigt att tänka på hur den inglasade balkongen ska fungera. Ska balkongen gå att öppna helt? Från golv till tak? Eller är möjligheten att stänga ute regn och rusk det som lockar mest? Ska glasrutorna gå att putsa inifrån? Genom att besvara dessa få frågor blir valet av lucka lättare. Och vill du ha allt i ett – välj Balco Twin®!

Twin®

Med vår patenterade lucka – Twin® – får du två system i ett, maximal flexibilitet och möjlighet att öppna upp hela balkongen.

Den elegant designade glasluckan går nämligen både att öppna som en helt vanlig skjutlucka och vika in som en vikglaslucka. Twin® är också smidig och enkel att hantera. Det krävs ingen kraft i nyporna och inga specialverktyg. Allt som behövs är ett lätt grepp vid ramen för att skjuta luckan åt sidan och när du vill vika in den fäller du bara ut det diskreta handtaget, som finns som tillbehör, i luckans ram. En unik funktion är också att du kan vika in en enskild lucka var du vill utmed rälsen. Smidigt när du ska putsa glaset eller prata med grannen. 

Tillval

Fjärrstyrning (går ej att komplettera i efterhand)

Fjarrkontroll_140x140

Ett tillval som bidrar till en ökad boendekomfort – motordrivna luckor och rullgardiner. Genom att använda den medföljande fjärrkontrollen kan den boende enkelt öppna och stänga sina balkongluckor, utan att lämna matbordet. 

Twin®

Se filmerna om hur våra luckor fungerar

Twin®

Design™

Våningshöga Twin®

Twin®

Vik utan ram

Loftgångar

Störst på balkonger i Europa | Balco
WordPress Lightbox